Power flush

Automaat spoelen

Power flush is een geavanceerde manier om uw automaatbak, stuurhuis, motorblok, airco systeem te reinigen en spoelen. Automaat spoelen (flushen) gebeurt op een dynamische manier waarbij de vloeistof in combinatie met een reinigingsmiddel door het systeem wordt gepompt. Hierbij worden verontreinigingen en vervuiling weggespoeld waardoor het hele systeem weer schoon wordt.

Na de Power-Flush worden de verontreinigde vloeistoffen afgetapt en vervangen door nieuwe schone vloeistoffen. Doordat de Power-Flush zo krachtig is en goed werkt wordt er doorgaans maar nauwelijks meer als de originele inhoud van het systeem aan vloeistof gebruikt waardoor de belasting voor ons milieu tot een minimum wordt beperkt. Power-Flush behandelingen worden uitgevoerd met speciaal hiervoor ontwikkelde geavanceerde apparatuur welke lekken en knoeien tot een minimum beperken.

De resultaten van de Power-Flush methode zijn ongeƫvenaard en zorgen voor ongekende resultaten. In de meeste gevallen verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon en worden dure reparaties voorkomen. Dit levert u als gebruiker een forse kosten besparing op en resulteert in vele zorgeloze kilometers rijplezier van uw auto.