Pilot verlichting

Autobedrijf G. Hobo en Pilot verlichting: een zichtbare combinatie

Pilot is de specialist op het gebied van (aftermarket) xenon- en ledverlichting voor auto, motor en truck. Pilot xenon- en ledsystemen zijn voorzien van de allernieuwste verlichtingstechnologie├źn en zorgen ervoor dat u goed ziet en gezien wordt in het verkeer.

Onze verlichting is speciaal ontworpen om het zicht op de weg te verbeteren, de vermoeidheid van de ogen tijdens het rijden tegen te gaan en de veiligheid en de zichtbaarheid te vergroten.

Xenon verlichting is een goed en duurzaam alternatief voor halogeenverlichting: lager energieverbruik, hogere lichtopbrengst en een langere levensduur zijn slechts enkele van de voordelen van xenonverlichting. Pilot xenonkits zijn standaard leverbaar in vele fittingen en kleurtemperaturen.

Naast xenon verlichting heeft Pilot ook een ruim assortiment ledverlichting voor voertuigen zonder en met CAN-bus. Ledverlichting maakt de uitstraling compleet. De verlichting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in alle gangbare fittingsoorten zoals de H-serie en steek- en bajonetfittingen.

Pilot producten zijn vanaf heden ook verkrijgbaar bij autobedrijf G. Hobo. Kom gerust eens langs en laat u overtuigen van het zicht, of kijk voor meer informatie op www.pilotxenon.com.